Workshops afgestemd op de doelgroep en
noden van uw organisatie

Workshops

In onze workshops trachten wij de deelnemers niet enkel een theoretisch kader te bieden, maar tevens toegankelijke handvaten om meteen aan de slag te kunnen.

Bij deze die wij op maat voor u uitwerken kunnen wij uiteraard alle specificiteit die ons wordt aangereikt nog beter in de verf zetten.

Veerkracht

Veerkracht is het vermogen bij diverse vormen van stress en zware tegenslagen de rug opnieuw te rechten.
In deze workshop reiken wij hulpmiddelen en handvaten om de veerkracht te versterken en onze mentale reserves op te bouwen.

EHPO

Eerste psychosociale hulp bij ernstige arbeidsongeval.

Psychosociale hulp bieden tijdens de eerste momenten na een ongeval speelt een cruciale rol in de verdere emotionele verwerking.

In deze workshop wordt niet enkel het concept en het belang van psychosociale hulp besproken, ook krijgt u de juiste handvaten aangereikt voor het effectief uit te voeren van zulke eerste hulp. Na de workshop kunt u meteen aan de slag.

Work-life balance

Velen van ons streven naar een betere balans tussen werk en privé, maar er lijken niet genoeg uren in één dag voor al onze verantwoordelijkheden.
In deze workshop gaan we dieper op het concept work-life balance en het belang hiervan. We reiken tools en technieken aan om werk en privé effectiever te beheren. Met een productiviteit en betrokkenheid op alle gebieden in uw leven als resultaat.

Omgaan met agressie

In deze workshop richten wij ons naar mensen die in hun dagelijkse professionele omgeving regelmatig te maken hebben met agressie. Je krijg in deze workshop de nodige inzichten en handvaten om agressief gedrag te herkennen en er passend op te reageren.